FOR INDUSTRY
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany
Obory veletrhu
Strojírenství
Povrchové úpravy
Energetika a elektrotechnika
Logistika

Český ERP poprvé v aplikaci pro smartwatch. Za novinkou stojí vývojáři z ABRA Software.


Český ERP poprvé v aplikaci pro smartwatch. Za novinkou stojí vývojáři z ABRA Software.

Okamžitý přehled tržeb, upozornění na novou zakázku nebo schválení dovolené během pár vteřin. To vše pouhým dotykem displeje chytrých hodinek. Programátoři z firmy ABRA Software vyvinuli aplikaci pro smartwatch, která je provázaná s firemním softwarem. “Aplikace je napojená na náš ERP, ze kterého umí vytáhnout potřebná data. Zobrazí grafy, upozorní na nové události a umožní schválit dokumenty a procesy,” říká Petr Vojta, vedoucí divize Mobile Solution ve společnosti ABRA Software.

 

Zobrazovaná data i jejich grafická podoba se dají nastavit podle uživatelských preferencí. “Manažeři tak mají v reálném čase přehled o podstatných věcech, které se dějí ve firmě, i když se nachází mimo kancelář. Stačí se jen podívat na hodinky,” dodává Martin Jirmann, generální ředitel ABRA Software, který s nápadem na aplikaci pro chytré hodinky přišel. Firemní aplikace, cloudové řešení a analýza prostřednictvím nástrojů Business Intelligence podle něj patří v oblasti ERP systémů k současným trendům.

 

Další informace o nové aplikaci pro chytré hodinky najdete na stánku ABRA Software na veletrhu FOR INFOSYS nebo na abra.eu/presny-cas-o-vasi-firme.






Více
Závěrečná zpráva 2018

Závěrečná zpráva 2017

Závěrečná zpráva 2016

Závěrečná zpráva 2015

Facebook