FOR INDUSTRY
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany
Obory veletrhu
Strojírenství
Povrchové úpravy
Energetika a elektrotechnika
Logistika

Průmyslové veletrhy Praha ocenily technické novinky


Průmyslové veletrhy Praha ocenily technické novinky

Odborná komise hodnotila přihlášené exponáty podle jeho technických parametrů, progresivní použité technologie, materiálového zpracování, energetické úspornosti a ekologického hlediska. V komisi zasedli Doc. Ing. Stanislav Maňas, CSc. (Ústav výrobních strojů a zařízení – FS ČVUT, Českomoravská společnost pro automatizaci), Ing. Bedřich Kopřiva, CSc. (České vysoké učení technické – Fakulta strojní) a Ing. Lukáš Procházka (Střední průmyslová škola na Proseku).

 

Udělené ceny GRAND PRIX:

 

  • ocenění získala společnost TAJMAC-ZPS za CNC dlouhotočný automat Manurhin K´MX 916 Clever, který je určen pro obrábění větších sérií složitějších dílů.

 

  • společnost BONEGA ocenila odborná komise za online projekt „Ověření návrhu.cz“, který slouží pro automatické generování dokumentace k tzv. ověření návrhu rozvaděčů.

 

  • společnost STYLE CNC Machines B.V. získala cenu za CNC frézku na obrábění kovu STYLE BT1500E. Vyznačuje se řídicím systémem s intuitivní obsluhou včetně přípravy programu při zachování vysoké přesnosti při obrábění. Výhodou je i možnost využití pro kusovou výrobu.

 

Udělena byla také dvě čestná uznání GRAND PRIX - získala jej společnost MEICO SYSTEM´S za softwarové a cloudové modulární řešení pro podnikatele Mtool a společnost GF Machining Solutions za automatizační systém WPT1+.

 

Cenu TOP EXPO za nejpůsobivější expozici si odnesly firmy KEYENCE INTERNATIONAL BELGIUM NV/SA a Asseco Solutions, a.s..






Více
Závěrečná zpráva 2018

Závěrečná zpráva 2017

Závěrečná zpráva 2016

Závěrečná zpráva 2015

Facebook