FOR INDUSTRY
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany
Obory veletrhu
Strojírenství
Povrchové úpravy
Energetika a elektrotechnika
Logistika

Mediální partner veletrhu, internetový portál Proelektrotechniky.cz pomáhá rozvíjet moderní technologie a propojovat odvětví


Mediální partner veletrhu, internetový portál Proelektrotechniky.cz pomáhá rozvíjet moderní technologie a propojovat odvětví

Nenápadně, uprostřed pilné práce, oslavil na začátku roku 2018 internetový portál Proelektrotechniky.cz pět let svého rutinního provozu v plném rozsahu. Za tu dobu si tento portál, provozovaný odbornými konzultanty zaměřenými na implementaci moderních technologií, vydobyl své pevné místo mezi manažery, vrcholovými specialisty i vysokoškolskými učiteli a studenty, kteří se o tyto technologie rovněž zajímají.  

Portál www.proelektrotechniky.cz nabízí aktuální a přetříděné informace z ověřených domácích a zahraničních zdrojů všem, kteří se zabývají vývojem, konstrukcemi, systémovou integrací, přípravou a realizací ucelených projektů, vzděláváním a dalšími souvisejícími činnostmi v elektrotechnice, energetice, automatizaci průmyslu a dopravy, světelné technice, v elektromobilitě nebo třeba ve využití vodíkových palivových článků.

V této souvislosti portál také pomáhá propojovat světy průmyslu a veřejných služeb. Řada moderních technologií – od internetu věcí, přes senzorové technologie až po systémy rizikově orientované údržby – se totiž uplatní při rozvoji konceptu Průmysl 4.0 stejně jako při rozvoji inteligentních měst – smart city, jimž je na portále věnována samostatná rubrika. Kvalifikovaný čtenář z řad průmyslových firem se tak snadno může inspirovat, jak řešení jeho firmy může expandovat na nové trhy.

Přejme tedy portálu i nadále jeho rychlost a směr do budoucnosti, i množství čtenářů, které je ocení.

 






Více
Závěrečná zpráva 2018

Závěrečná zpráva 2017

Závěrečná zpráva 2016

Závěrečná zpráva 2015

Facebook