FOR INDUSTRY
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany
Obory veletrhu
Strojírenství
Povrchové úpravy
Energetika a elektrotechnika
Logistika

Jen správně nasazený informační systém je klíčem k úspěchu


Jen správně nasazený informační systém je klíčem k úspěchu

Mobilní práce s firemními daty, personalizace výstupů, využívání cloudu, nebo elektronizace dokumentů – to je jen několik z řady aktuálních trendů v oblasti podnikových informačních systémů, kterým se bude věnovat konference Firemní informační systémy, která se koná 22.3.2016 a pořádá ji společnost Best Online Media. Odbornou záštitu nad konferencí má magazín BusinessIT.

Konference nabízí odpovědi na aktuální a často řešené otázky: Jaké možnosti dnes nabízejí moderní informační systémy a jaké jsou konkrétní přínosy aktuálních inovací pro byznys? Jak informační systémy využít tak, aby organizaci přinesly co největší prospěch? Jaké jsou nejnovější trendy v této oblasti a jaký vývoj můžeme očekávat v nadcházejících měsících?

Návštěvníci si vyslechnou mimo jiné přednášky na témata: Zásadní trendy v oblasti podnikových informačních systémů, Kvalitní podnikový software jako základ úspěšné firmy, Outsourcing dokumentových procesů jako alternativa k nákupu IS, Zkušenosti z reálného projektu zefektivňování přístupu k informačnímu systému.






Více
Závěrečná zpráva 2018

Závěrečná zpráva 2017

Závěrečná zpráva 2016

Závěrečná zpráva 2015

Facebook