FOR INDUSTRY
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany
Obory veletrhu
Strojírenství
Povrchové úpravy
Energetika a elektrotechnika
Logistika

Informační systém QI: vyrábějte efektivně, dodávejte včas


Informační systém QI: vyrábějte efektivně, dodávejte včas

Automatizace procesů se v poslední době stává nutností. Zároveň je ale důležité myslet na jejich optimalizaci. A právě zde možnosti běžných ERP systémů končí. Obvykle totiž nezahrnují nástroj pro pokročilé plánování výroby APS. Unikátní řešení nabízí informační systém QI, který jako jeden z mála softwarů na českém trhu APS integruje. Společnostem v prvé řadě pomáhá s automatizací, na vyšší úrovni také s optimalizací. Dodržování zákaznických termínů, zkrácení dodacích lhůt a efektivní čerpání kapacit jsou pak příjemnou denní realitou.

Co QI umí?

Zajistí aktuální náhled na stav zakázek. Aby přislíbené termíny objednávek odpovídaly realitě, informační systém pro každý zohlední klíčové údaje, například dříve slíbené zakázky a aktuálně dostupné kapacity. Obchodní ředitel tak může klientům garantovat reálné termíny dodání.

Připraví pokyny pro plánování výroby i její řízení. APS aktivně pracuje s daty z QI. Optimalizuje pracovní fronty dle priorit, při plánování operací je zohledněna i dostupnost materiálů a polotovarů. Výrobní ředitel má díky tomu neustále k dispozici detailní analýzy, ale také návrhy k nákupu materiálu.

Modeluje průběh výroby. APS při simulaci vychází z aktuálního výrobního plánu, na jehož základě navyšuje požadované zdroje. Vedoucí výroby díky tomu dostane v přehledných tabulkách zpětnou vazbu například na náhlé navýšení kapacit nebo zkrácení dodacích lhůt materiálu. Díky tomu firma dopředu zjistí, jak se přizpůsobit nenadálým událostem.

Nejen o automatizaci, optimalizaci, plánování výroby a možnostech informačních systémů si s Vámi rádi popovídáme na našem stánku. Najdete nás v hale 4 na stánku společností DC Concept  (QI), Melzer (implementace) a inSophy (APS).






Více
Závěrečná zpráva 2018

Závěrečná zpráva 2017

Závěrečná zpráva 2016

Závěrečná zpráva 2015

Facebook